Hellyttävä video: Kissalla ja isännällä yhteinen pyöräilyharrastus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kevään tullen asfallti alkaa polttaa myös polkupyöräilijöiden renkaiden alla, kun menopelit kaivetaan vajoista, huolletaan kuntoon ja polkaistaan liikkeelle. Philadelphialainen Rudi Saldia ajelee polkupyörällään pitkin keväisiä kaupungin katuja kissansa kanssa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Rudin olkapäällä istuva MJ-kissa näyttää nauttivan keskustan hälinästä ja polkupyöräilystä siinä määrin, että innostuu varmasti kehräämään omistajansa olkapäällä. Kissa puskee onnellisena omistajaansa, sillä kyseessä on hänen kevään ensimmäinen pyöräretkensä – MJ kun ei omistajansa mukaan välitä kylmästä.

Polkupyöräilyn välissä Rudi rapsuttelee kissaa. Nettiin julkaistut videot on kuvattu seikkailukuvaukseen tarkoitetulla GoPro-kameralla, joten kaksikon vauhdin tunnelma välittyy katsojalle perusvideolaatua paremmin.