Lindsay Lohanille suru-uutinen: ”Häntä tullaan kaipaamaan ikuisesti!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lindsay Lohan tunnetaan kohu-uutisten voittamattomana kuningattarena, joka on niittänyt huomiota niin lain rikkomisella, verosotkuilla kuin päihdeongelmillaankin. Nyt hän on saanut uuden syyn avata pullon korkin.

Hänen lapsuuden rakkain lemmikkinsä on nimittäin poistunut tästä maailmasta. Lindsayn äiti Dina Lohan kertoi Gucci-koiran poismenosta Twitter-blogissaan.

– Surullinen päivä. Gucci, perheen koiramme kuoli. Hän oli 15-vuotias ja toi paljon rakkautta meille. Häntä tullaan kaipaamaan ikuisesti, kertoi Dina Lohan twiitissään.

Ongelmainen näyttelijätytär ei ole vielä kommentoinut menetystään. Koira oli kuitenkin pitkään hänen elämässään, joten neitokaisen arvellaan järkyttyneen uutisesta. Lohanin veli, 25-vuotias Michael Jr. muisti myös rakasta eläinystäväänsä Twitter-palvelussa kaipaavin sanoin.

– Pyyteetön rakkaus. Kun se on läsnä, ota se vastaan ja anna sitä takaisin. Se otetaan liian usein itsestäänselvyytenä. RIP GL, kirjoitti mies.

Lindsay Lohan on yrittänyt jo pidemmän aikaa saada elämänsä takaisin raiteilleen siinä kuitenkaan onnistumatta. Näyttelijättärestä levisi taannoin huhuja, joiden mukaan hän litkisi päivittäin kaksi litraa vodkaa. Elokuvatähden Michael-isä uskoo, ettei hänen tyttärensä ura nouse enää koskaan. Lindsay Lohan herätti vastikään huomiota twiittaamalla aprillipäivänä olevansa raskaana.