Miljoonien naisten päiväuni riisui paitansa: RHCP-komistus Anthony Kiedis rantakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekkäänä naistenmiehenä tunnettu Red Hot Chili Peppers -yhtyeen keulahahmo Anthony Kiedis on viettänyt jo vuosia hiljaiseloa viihdelehdistä, sillä mies on keskittynyt lähinnä musiikkiin ja keikkailuun. Nyt hän on pitkästä aikaa päätynyt paparazzien tähtäimiin.

Pääsiäisenä Anthony Kiedis lomaili ystäviensä kanssa Havaijilla, jossa hänet kuvattiin surffausreissulla rannalla. Raamikas rocktähti tuli samalla esitelleeksi tatuointejaan.

50-vuotias Red Hot Chili Peppersin rocktähti Anthony Kiedis on valloittanut vuosien varrella useita julkkisnaisia, joista tunnetuin on ehkä supermalli Heidi Klum. Viihdelehdissä hän onkin ollut pääasiassa värikkäiden ihmissuhteidensa merkeissä.