Bam Margera kesällä Suomeen kahdelle klubikeikalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rajuista tempauksista tunnettuun Jackass-tiimiin kuuluva muusikkona uraa luonut Bam Margera saapuu Suomeen kesällä 2013. Bam Margera Is F*ckface Unstoppable -kokoonpano esiintyy 27. heinäkuuta Oulussa järjestettävällä Qstock-festivaaleilla.

Lisäksi yhtye esiintyy Nem Agencyn järjestämillä keikoilla Tampereen Klubilla 26. heinäkuuta ja perjantaina 2. elokuuta Helsingin Virgin Oil Co. -ravintolassa. Bam Margeran itsensä lisäksi hänen uuteen Bam Margera Is F*cface Unstoppable -kokoonpanoonsa kuuluu soittajia vaihtoehtometalliyhtye CKY:stä, jonka musiikkia on kuultu runsaasti Jackass-ohjelmassa. On todennäköistä, että lavalla nähdään myös kotimaisia erikoisvieraita.

Bam Margera nousi maailmanmaineeseen Jackass-sarjan ja lukuisten realitysarjojensa myötä. Taannoin tähti julkaisi Bend My Dick To My Ass -nimisen kappaleensa musiikkivideon, joka herätti runsaasti kohua rohkealla sisällöllään. Kappaleessa Margera puhuu myös suomea.