Frankie Essex rohkeassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa yksi suosituimmista realitysarjoista on viime aikoina ollut The Only Way Is Essex, eli TOWIE. Ohjelman kaunottaret ovat nousseet maansa seuratuimpien seurapiirineitokaisten joukkoon. Yksi heistä on Frankie Essex, joka on onnistunut pysyttelemään poissa kohuotsikoista.

25-vuotias Frankie Essex laihdutti viime vuonna huimasti, ja nykyisin hän onkin upea kaunotar. Nyt hänet kuvattiin Lontoossa Olympus Has Fallen -elokuvan ensi-iltabileissä BFI IMAX -teatterin punaisella matolla. Frankie oli pukeutunut asuun, jonka kaula-aukko paljasti jo nolon paljon.

Frankie Essex on kertonut olevansa jojo-laihduttaja, koska hän kokeilee paljon dieettejä. Neitokaisen mukaan hän on aina tuntenut olonsa lihavaksi laihojen kollegojensa rinnalla. Realitytähti on kuitenkin nyt aloittanut uuden elämän terveellisen ruokavalion ja elämäntyylin parissa. Frankien mukaan hän tuntee olonsa paremmaksi kuin koskaan.