Isabeli Fontana kuvattiin vesileikeissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen mallikaunotar Isabeli Fontana ei ole suomalaisille vielä kovinkaan tuttu kasvo, mutta neitokainen on ehtinyt tehdä jo pitkän uran mallimaailmassa. Viime vuonna hänen hämmästyttävän ruskea ihonsa kummastutti bikinikuvissa.

Yläosattomana Homme Vogue -lehdessä taannoin poseerannut kaunotar kuvattiin eilen nauttimassa vapaapäivästä rannalla Rio De Janeiron maailmankuululla Ipaneman rannalla. Hänellä oli yllään suunnittelija Morena Rosan bikinit.

29-vuotias brasilialaissyntyinen Isabeli Fontana pääsi Elite Model Look -mallikilpailun finaaliin ollessaan vasta 13-vuotias teinityttö. Seuraavana vuonna hän muutti jo Milanoon, Italiaan, jossa hänen malliuransa sai todella lentävän lähdön. Fontana ei ole vielä noussut A-sarjan supermallien joukkoon, mutta hän on poseerannut lukuisissa nimilehdissä, kuten Vogue, Elle, Sports Illustrated, Bazaar, i-D ja Arena. Lisäksi hän on toiminut muiden muassa Armanin, Chanelin, Raplh Laurenin ja monien muiden brändien mainoskasvona.