Popsensaatio Isac Elliotin video viimein valmis – tältä se näyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen lapsitähden ensisingle New Way Home julkaistiin 14. helmikuuta ja se singahti nopeasti Suomen iTunesin ykköseksi. Se alkoi elää omaa vilkasta elämäänsä Spotifyn listoilla, kivuten nopeassa ajassa kärkisijoille, ollen tällä hetkellä musiikkipalvelun sijalla viisi.

Isacin Facebook-sivut ovat lyhyessä ajassa keränneet yli 12.000 tykkääjää ja singlen lyriikkavideota on katsottu YouTubessa jo yli puoli miljoonaa kertaa.

Alkuvuodesta Suomen radioissa soimaan alkanut kappale huomioitiin myös Norjassa, missä se on päätynyt peräti kolmen valtakunnallisen aseman soittoon. Isacin nousevaa huomiota Norjassa todistaa myös sijoitus sikäläisellä Spotify-listalla, missä kappale on tällä hetkellä sijalla 48. Naapurimaamme Ruotsi on myös herännyt talvihorroksestaan ja Isacia aletaan työstämään siellä tuotapikaa.