Jeesus ilmestyi maalarin liinaan: ”En voi kieltää sitä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pyhimysnäyt ovat eräitä urbaaneja legendoja, joita välillä pääsee livahtamaan uutisiin asti. Jeesus on ilmestynyt todistajien mukaan muun muassa betoniseinään, ravintolan ovenkarmiin, pizzaan ja koiran takamukseen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tällä kertaa kristillinen vapahtaja on ilmestynyt massachusettsilaisen maalarin suojaliinaan. 38-vuotias Brian Krantz otti liinan käyttöönsä maalaustyössään estääksen sotkun syntymisen. Hän hämmästyi kovasti, kun huomasikin kankaassa Jeesuksen kasvot.

Saugusilainen mies pitää kuvaa ihmeenä ja aikoo kehystää sen. Krantz on entinen irlantilaiskatolinen alttaripoika Etelä-Bostonista, uutisoi Wicked Local Saugus -lehti.

– En voi kieltää sitä. Se on mitä se on. Se näyttää Jeesus Kristukselta, kertoo mies YouTube-videolla.