Big Brother -julkkis seksihurjastelustaan: ”Johtui yksinäisyydestä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Punapäinen brittipovipommi Jodie Marsh on tullut tunnetuksi realityohjelmien rääväsuuna ja palkintoja voittaneena kehonrakentajana. Koulukiusauksestaan neitokainen on myös avautunut runsaasti mediassa.

Usein Twitter-blogiaan päivittävä silikonikaunotar on nyt kertonut nuoruuden sekoiluistaan. Jodie harrasti seksiä lukuisten miesten kanssa, koska halusi tuntea olonsa halutuksi. Syynä olivat neitokaisen koulukiusaamismuistot, jotka saivat hänet janoamaan läheisyyttä.

– Tunsin itseni yksinäiseksi, joten halusin kumppanin. Jokainen saavutukseni johtui yksinäisyydestä – se on kiusaamisen ansiota, kertoi Jodie Marsh The Sun -lehdelle.

34-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.