Big Brother -julkkis seksihurjastelustaan: ”Johtui yksinäisyydestä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Punapäinen brittipovipommi Jodie Marsh on tullut tunnetuksi realityohjelmien rääväsuuna ja palkintoja voittaneena kehonrakentajana. Koulukiusauksestaan neitokainen on myös avautunut runsaasti mediassa.

Usein Twitter-blogiaan päivittävä silikonikaunotar on nyt kertonut nuoruuden sekoiluistaan. Jodie harrasti seksiä lukuisten miesten kanssa, koska halusi tuntea olonsa halutuksi. Syynä olivat neitokaisen koulukiusaamismuistot, jotka saivat hänet janoamaan läheisyyttä.

– Tunsin itseni yksinäiseksi, joten halusin kumppanin. Jokainen saavutukseni johtui yksinäisyydestä – se on kiusaamisen ansiota, kertoi Jodie Marsh The Sun -lehdelle.

34-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.

Uusimmat