No huh! Justin Bieber vaikuttaa jo koulujen toimintaan Norjassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Norjalaiset koulut siirtävät kokeiden päivämäärää – syynä teinipopparin konsertit!

Teinitähti Justin Bieberin julkinen elämä on ollut viime aikoina melkoista hullumyllyä. Tähti on joutunut otsikoihin esimerkiksi uhkailtuaan naapuriaan ja yritettyään salakuljettaa lemmikkiapinansa. Bieberin lähipiirin kerrotaankin olevan hänestä jo huolissaan.

Nyt Justin Bieber kuohuttaa tunteita Norjassa, joskaan tähti itse ei ole siitä varsinaisesti tällä kertaa vastuussa. Paikalliset koulut ovat päättäneet siirtää tähden keikkojen kanssa päällekkäin osuneiden kokeiden ja tenttien päivämääriä. Opettajat nimittäin pelkäävät laulajan fanien lintsaavan koulusta nähdäkseen idolinsa.

– Tämä on mielestämme valitettavaa, mutta siirrämme mielummin kokeidemme päivämäärää ongelmien välttämiseksi, Norjan Ålesundin lukion rehtori totesi AFP-uutistoimistolle.

Tähän mennessä yhteensä viisi koulua on päättänyt olla järjestämättä kokeita ja tenttejä 16. ja 17. huhtikuuta. Justin Bieberin on määrä esiintyä Norjan Oslossa kyseisinä päivinä. Kokeiden uudet päivämäärät ovat 10. ja 11. huhtikuuta, joten oppilaille jää teinipopparin vuoksi vähemmän aikaa lukea kyseisiin kokeisiin.

Justin Bieberin keikkailu ei ole viime aikoina aina sujunut suunnitelmien mukaan, sillä Justin on parin viikon aikana myöhästynyt keikalta ja romahtanut lavalle Lontoossa. Bieber kertoi äskettäin Us Weekly -lehdelle, että hänen tulevaisuutensa on vielä hyvin avoinna. Hän saattaa suunnitella seuraavaa albumia tai kiertuetta, mutta näköpiirissä siintää myös mahdollinen tauko.