Kelly Brook Fidjin saarella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen julkkistähti Kelly Brook erosi äskettäin rugbypelaaja Thom Evansista, joka ei sietänyt kurvittaren läheistä ystävyyttä eksänsä Danny Ciprianin kanssa. Evans taisi olla oikeilla jäljillä, sillä tällä viikolla Kelly vahvisti seurustelevansa Ciprianin kanssa.

Nyt Kelly on julkaissut Twitterissä näyttävän kuvan taannoiselta Fidjin reissultaan. Kuvausten lomassa hänet ikuistettiin nimittäin rannalla yläosattomissa, jossa muotojen peittona nähtiin pelkkä lei.

33-vuotias Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaaja Thom Evansin ensimmäinen.