Selena Gomez vaatii: ”Minut pitää poistaa Justin Bieberin dokumentista!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalainen poptähti Justin Bieber on viime aikoina joutunut heikoille jäille niin uransa kuin yksityiselämänsäkin suhteen. Taannoin miehen ongelmista syytettiin hänen ex-rakastaan Selena Gomezia, joka lähteiden mukaan lähettelee yhä viestejä popparille ja sekoittaa tämän päätä.

Selena ampuu edelleen kovilla panoksilla, ja nyt hän on esittänyt vaatimuksen Bieberin tulevaa dokumenttielokuvaa koskien. Neitokainen vaatii, että kaikki häntä koskeva materiaali poistetaan elokuvasta. Bieberin tiimi on seurannut tähteä kameroiden kanssa viimeisen vuoden ajan, uutisoi Female First -sivusto.

Ystävän mukaan on selvä, että Selena saattaa vilahtaa videolla. Saamastaan varoituksesta huolestuneena näyttelijätär on halunnut tehdä selväksi, ettei hän halua olla näkyvillä elokuvassa, DVD-extroissa tai missään, mikä liittyy kyseiseen dokumenttiin. Huippusuositun Never Say Never 3D-elokuvan jatko-osa tullaan näkemään valkokankailla joulukuussa.

Selena Gomezin ja Justin Bieberin rakkauselämää on seurattu tiiviisti mediassa. Pariskunta salaili aluksi suhdettaan, sillä Gomez sai tappouhkauksia poikaystävänsä fanaattisimmilta faneilta. Heidän kerrottiin eronneen muun muassa luottamuspulan ja mustasukkaisuuden takia.