Cocon muodot panivat mekon koville

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen glamourmalli Nicole ”Coco” Austin tunnetaan räppäri Ice-T:n vaimona. Tämän kyseenalaisen meriitin lisäksi nainen on saanut jalansijaa viihdemaailmassa tähdittämällä muun muassa omaa Peepshow-esitystä Las Vegasissa.

Vähissä vaatteissa viihtyvä Coco julkaisee viikoittain paljastavia otoksia sosiaalisessa mediassa. Tällä kertaa räppärin vaimo paljasti muhevat muotonsa ottamalla kuvan erittäin antavasta kaula-aukostaan. Katsoja voi itse päättää, onko julkkistähden paita turhankin rohkea.

– Jos pidät rinnoista, tule katsomaan Peepshow-esitystä. Olen matkalla takaisin Las Vegasiin, kirjoitti Coco blogiinsa.

Cocon avioliitto on kärsinyt viime aikoina pettämishuhuista. Huhumylly sai alkunsa bilekuvista, joita räppäri-tuottaja AP9 julkaisi verkossa yhteisen juhlaillan jälkeen. Ice-T piti suuteluotoksia törkeinä ja mauttomina, minkä jälkeen myös muitakin epäilyttäviä kuvia on julkaistu mediassa. Coco itse kiistää pettämisväitteet ja on tähän asti kertonut olevansa onnellisessa suhteessa.