Povekkaan realitytähden kireä mekko ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -televisiosarjan suosio synnytti muutama vuosi sitten joukon sen konseptia seuranneita realitysarjoja. Miamiin sijoittuvassa Real Housewives of Miami -sarjassa nähtiin Playboy-lehdessäkin aikoinaan poseerannut Lisa Hochstein.

Nyt 30-vuotias realitytähti on ikuistettu lähtemässä New Yorkissa järjestetystä Bravo-lehden juhlista. Neitokaisen kireä asu ei jättänyt silminnäkijöille juuri arvailun varaa neitokaisen muodoista.

Mallina ja realitytähtenä tunnetuksi tullut Lisa Hochstein pääsi mukaan The Real Housewives of Miami -realitysarjaan oman malliuransa ja varakkaan aviomiehensä, plastiikkakirurgi Lenny Hochsteinin myötä. Osansa kiinnitykseen oli tosin myös sillä, että Lisa Hochstein poseerasi aikoinaan myös Playboy-lehden nakumallina.