Pikkupoika huomasi Rihannan rinnat – ilme kertoo kaiken!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Barbadossyntyinen Rihanna kuuluu tämän hetken suosituimpiin poptähtiin, ja hän on ollut tiuhaan tahtiin otsikoissa rankan juhlimisen ja ihmissuhteidensa merkeissä. Äskettäin Chris Brown kertoi, ettei pariskunta seurustele.

Viime viikolla lääkäri suositteli, että Rihanna vähentäisi juhlimistaan, jotta tämän esiintymiskunto pysyisi hyvänä. Poptähdellä on nykyisin aikaa kiertää muun muassa jakamassa nimikirjoituksia, joita hän onkin nyt jakanut Beverly Hillsissä. Hän oli jättänyt rintaliivinsä kotiin, ja erään pikkupojan katse oli näkemisen arvoinen.

Rihanna seurusteli vuosina 2008 – 2009 artisti Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä.