Mitkä muodot! Seksikkäin yli 40-vuotias näyttelijäkaunotar

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkisuuden henkilöitä listataan aika ajoin paremmuusjärjestykseen kauneuden, seksikkyyden ja muun muassa varakkuutensa perusteella. Nyt Guyism-sivusto on valinnut seksikkäimmän yli 40-vuotiaan näyttelijättären.

Kyseinen titteli on annettu huomattavasti ikäistään nuoremman näköiselle latinokaunotar Salma Hayekille. 46-vuotias, muodoistaan tunnettu neitokainen esiintyy pian tulevassa Grown Ups 2 -elokuvassa.

Toiseksi listauksessa päätyi Salman ikätoveri ja Bond-tyttö Halle Berry, joka on myös varsin hyvin säilynyt kurvitar. Hänet nähdään paraikaa Suomen valkokankailla Pilvikartasto-elokuvassa. Kolmanneksi seksikkäin näyttelijätär on 32F-kupin rinnoistaan tunnettu Moderni perhe -tähti Sofia Vergara.

Listan kymmenen kärkeen pääsivät niin ikään monista menestysrooleistaan tunnetut näyttelijättäret Rachel Weisz, Carla Gugino, Jennifer Aniston ja Jennifer Lopez. Hyvillä sijoituksilla olivat myös elokuvakaunottaret Naomi Watts, Heather Graham, Catherine Zeta-Jones ja Jennifer Garner.