Tässä ovat miesten 10 käskyä: ”Kerro valkoisia valheita”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisten ja miesten ajatukset eivät aina kohtaa, ja molemmat sukupuolet ovat kautta aikojen pitäneet toistensa järjenjuoksua vähintäänkin kummallisena. Nyt naiset paljastavat kymmenen asiaa, jotka jokaisen miehen tulisi tietää.

1. Kerro valkoisia valheita. Jokaisessa suhteessa tulee eteen tilanteita, jolloin miehen on parempi muutella totuutta kuin täräyttää tosiasiat päin kasvoja. Kysymyksiin: ”Kuorsasinko?”, ”Onko hän minua kauniimpi?”, ”Saankohan sen työpaikan?” täytyy vastata siten, että nainen tulee tyytyväiseksi.

2. Älä leuhki. Asioillaan ylpeilevät, mahtailevat ja kehuskelevat kundit ovat lähes kaikkien naisten mielestä vähemmän kiinnostavia kuin mielenkiintoiset, naisista kiinnostuneet ja kivat kundit, jotka saavat naisen nauramaan.

3. Pidä yhteyttä. AskMen.com -sivusto muistuttaa, että vaikka nainen juoksisikin riidan päätteeksi äitinsä luokse, kannattaa miehen kysellä silti hänen peräänsä osoittaakseen, että mies välittää hänestä edelleen.

4. Ole pikkuisen mustasukkainen. Kun mies on naisestaan edes hitusen mustasukkainen, osoittaa hän samalla kumppaninsa tärkeyttä. Kukaan ei halua sairaalloisen mustasukkaista miestä, mutta pieni omistushaluisuus ei ole pahasta.

5. Älä piinaa. Etenkin suhteen alkuvaiheessa on hyvä pitää yllä pientä mysteeriä, eikä tarttua puhelimeen joka ikinen sekunti. Etenkin jos mies tsekkailee kultansa touhuja minuuttien välein, alkaa naista ahdistamaan varmasti yhtä paljon kuin alkaisi miestäkin. Hyvässä suhteessa on itsenäisyyttä.

6. Muista esileikki. Vaikka suoraan asiaan meneminen saattaa olla toisinaan kiihottavaa, tulisi miehen sytyttää naisensa kunnolla käyntiin. Seksi on kuin Guinnessin tuoppiin kaataminen – siinä ei pidä kiirehtiä.

7. Kiinnitä huomiota pieniin asioihin. Pienet asiat merkkaavat eniten. Kun mies muistaa, mistä suklaasta hän pitää, kuinka hän juo kahvinsa tai mitä täytteitä hän tilaa pitsaansa, niin naista pystyy miellyttämään helpostikin ja saamaan samalla aikaiseksi paljon hyvää.

8. Salli kenkkuilu kerran kuukaudessa. Kuukautiset ovat syvältä, oikeasti, joten miesten tulisi edes yrittää ymmärtää. Se on kuin päiviä kestävä krapula, joten kun naiselle antaa saumaa kiukuta rauhassa, pääsee tilanteesta helpommalla.

9. Älä pullistele. Suurimpaa osaa naisia ei kiinnosta kaloreitaan laskevat miehet, proteiinipirtelöt tai jokapäiväinen saleilla hikoileminen. Eniten sytyttävät aidot ja luonnolliset miehet. Lihaksiaan esittelevät vain naurattavat.

10. Kuuntele ja opi. Naiset tietävät, että on paljon pyydetty, että miehestä muodostuisi varsinainen kumppaninsa elämän asiantuntija, joka tietäisi naisestaan kaiken ansioluetteloa myöten. Tosi asia kuitenkin on, että mitä enemmän mies oppii tuntemaan naistaan, sitä helpompi hänen kanssa on myös elää.