Dannii Minogue rannalla – upea televisiokaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen poptähti Dannii Minogue on onnistunut luomaan laulajanuran supertähti-siskonsa Kylie Minoguen varjossa. Mallina, kirjailijana ja muotisuunnittelijanakin kunnostautuneella neitokaisella oli taannoin myös pesti Australian Talent-ohjelman tuomaristossa.

Nyt 41-vuotias kaunotar on kuvattu rannalla. Dannii on nimittäin suunnannut Barbadokselle lekottelemaan auringossa ja nauttimaan meren aalloista. Kyse ei ole kuitenkaan lomasta, sillä Dannii kuvaa siellä parhaillaan Britannian Huippumalli haussa -ohjelmaa.

Danielle ”Dannii” Minogue nousi julkisuuteen australialaisesta Young Talent Time -televisio-ohjelmasta ja Home Away -saippuaoopperasta. 1990-luvulla neitokainen menestyi laulajana Love and Kisses, This is It ja Jump to the Beat -pophittien myötä. Hän julkaisi myöhemmin albumeita myös dance-artistina ja esiintyi musikaaleissa. Viime vuosina tähti on saavuttanut aseman kykyjenetsintäohjelmien tuomarina.