Ireland Baldwinin bikinikuvat jo liian rohkeita?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähtien kärkikaartiin lukeutuvan Alec Baldwinin teinitytär Ireland Baldwin on viime kuukausina tehnyt omaa julkista uraa, ja nyt hän on poseerannut jo ensimmäisissä virallisissa bikinikuvissaan.

17-vuotias Ireland Baldwin nähdään nyt bikinikuvissa, joissa hän poseeraa ikäisekseen yllättävän rohkeasti. Nuori mallikaunotar halunnee tehdä jatkossa enemmänkin mallintöitä, mutta bikinikuvissa poseeraaminen tässä iässä ei ole kaikkien mieleen.

Alec Baldwin varttui New Yorkissa ja suoritti Bachelor of Fine Arts -tutkinnon 1990-luvulla New Yorkin yliopistossa. Näyttelijä kertoi äskettäin, ettei halua muuttaa pois kotikaupungistaan. Tähti palasi tänä vuonna takaisin koulun penkille, koska hän haluaa New Yorkin pormestariksi. Hän kertoi valttikorttinsa pormestariksi pyrkimisessä olevan se, että hän tuntee ja ymmärtää paikallisia.