Justin Bieberin syöksykierre jyrkkenee – fanit poistuivat itkien konsertista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Justin Bieber on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa kyseenalaisten toilailujensa merkeissä, sillä hän on joutunut toistuvasti tekemisiin esimerkiksi viranomaisten kanssa ja tulossa on sekä sakkorangaistus että oikeudenkäynti.

Tuoreessa muistissa ovat yhä Berliinin ja Lontoon konsertit, jossa Justin Bieber nousi lavalle lähes kaksi tuntia myöhässä. Myöhästymiset aiheuttivat faneille raskaan pettymyksen, koska he joutuivat poistumaan paikalta heti konsertin alkamisen jälkeen ehtiäkseen ajoissa kotiin. Nyt samanlainen tilanne on jälleen toistunut.

Justin Bieber esiintyi perjantaina Saksan Dortmundissa, ja jälleen reippaasti myöhässä. Hän nousi nimittäin lavalle kaksi tuntia myöhässä, minkä johdosta osa faneista joutui poistumaan konsertista itkien näkemättä idoliaan lainkaan. Keikalle koko päivän ajan ulkona jonottaneet fanit buuasivat useita kertoja, kun keikka ei tuntunut alkavan.

Lopulta lavalle päästyään Bieber ei pyytänyt myöhästymistään anteeksi. Taannoin Bieber joutui perumaan konserttinsa Portugalissa huonon lipunmyynnin takia. Saksassakin lipunmyynti oli sujunut surkeasti, sillä 12.000 myynnissä olleesta lipusta vain 7.000 meni kaupaksi, Splash News raportoi.