Kim Kardashian paljasti sen viimein – Twitter-kuvat paidalla ja ilman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitykaunotar Kim Kardashian, odottaa parhaillaan esikoistaan, ja miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat saaneet seurata vauvamasun kasvamista paparazzikuvista. Nyt Kim on viimein itsekin julkaissut muodoistaan odotetun kuvan.

32-vuotias Kim Kardashian julkaisi hetki sitten Twitter-blogissaan kaksi kuvaa, joissa hän poseeraa kännykkäkameralleen peilin edessä. Toisessa kuvassa hän esittelee viimein muhkean vauvamasunsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Kim Kardashian kertoi taannoin, että hän keskittyy enemmän peittämään ylipainonsa kuin huolehtimaan pukeutumisessaan vauvamasusta. Kardashian kertoi pitävänsä hauskaa äitiysmuodin kanssa. Pukeutumisen suhteen Kimin yllä on nähty myös ylilyöntejä, kuten tähden taannoin pitämä sinapinruskea nahkamekko, joka istui hänen yllään kuin kireä makkarankuori. Neito käytti asua shoppailureissullaan Hollywoodissa.