Nicole Richie näyttävässä bikinikuosissa – vesileikkejä luksussaarella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Nicole Richie tuli tunnetuksi realitytähtenä Paris Hiltonin kanssa tekemästään Leidit landella -ohjelmasta. Sittemmin Lionel Richien tytär on saanut kaksi lasta ja keskittynyt pääasiassa perhe-elämään.

Parhaillaan Nicole on kuitenkin nautiskelemassa rantaelämästä St. Barthsin saarella, jossa myös Jessica Alba tänään kuvattiin. Nicole osoitti olevansa perheenlisäyksistä huolimatta edelleen upeassa rantakunnossa.

Laulaja Lionel Richien adoptiotytär Nicole Richie on naimisissa Good Charlotte -yhtyeen laulajan Joel Maddenin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta, neljävuotias Harlow-tytär ja kolmevuotias poika Sparrow. Aviopari perusti vuonna 2007 yhteisen The Richie Madden Children’s Foundation -hyväntekeväisyysjärjestön.