Vaimo tuli yllättäen kotiin – toinen nainen löytyi kaapista

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Salainen rakastaja vaatekaapissa -tarina kävi toteen, kun brittiläinen Lynne Galloway tuli aviomiehensä pahaksi onneksi töistä aikaisin kotiin. Nainen löysi nimittäin miehensä rakastajattaren kotinsa kuivauskaapista.

Lynne oli joutunut lähtemään töistä kotiin päänsärkynsä vuoksi, mutta samalla toivoi, että voisi viettää loppupäivän vapaalla olevan miehensä kainalossa. Toinen nainen ehti kuitenkin ensin, ja tuhosi samalla vaimon kuvitelmat unelmaliitosta. Teini-iästä saakka toisensa tuntenut pariskunta oli lopulta pitkän ystävyyden ja seurustelun päätteeksi mennyt naimisiin.

Lynne muistelee monta kertaa miettineensä, että Terry, hänen pettäjäaviomiehensä, oli liian hyvä mies ollakseen totta. Kohtalokkaana päivänä Lynne oli aikonut lähettää Terrylle tekstiviestin, jossa hän olisi kertonut olevansa kotimatkalla. Hän päättikin yllättää miehensä hyppäämällä tämän kanssa suoraan sänkyyn.

Vaimonsa kotiintulosta yllättynyt Terry oli tullut eteisessä vastaan vähissä pukeissa. Lynne pyysi häntä kanssaan sohvalle, mutta mies ehdotti keittävänsä heille kupilliset teetä. Sillä aikaa Lynne meni hakemaan vilttiä – mistäpä muualtakaan kuin kuivauskaapista. Kaapista hyppäsi esiin vieras nainen minihameessa ja korkokengissä.

Kohtaus johti pariskunnan avioeroon, vaikka Terry väitti naisen olevan hänelle täysin ventovieras ”yhden illan juttu”.