Yksinäisyys kalvaa Justin Bieberiä: ”Puhelimeni ei koskaan soi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähti Justin Bieberin ongelmista on viime aikoina syytetty niin hänen ystäviään, ex-rakas Selena Gomezia kuin miehen edesmennyttä idolia, poptähti Michael Jacksoniakin. Missä on lopultakin vika, kun nuori poppari tuntuu olevan hakoteillä elämänsä suhteen?

Nyt siihen vastaa Justin Bieber itse. Nuorukainen on vakuutellut toistamiseen elämänsä olevan järjestyksessä. Uraansa painottava tähti myöntää kuitenkin uusimmassa haastattelussaan olevansa yksinäinen, koska hänellä ei suosiostaan huolimatta ole oikeita ystäviä.

– Puhelimeni ei käytännössä koskaan soi. Minulla on ehkä neljä ystävää, joiden kanssa olen yhteydessä. En luota keneen tahansa. En tarvitse ystäviä ollakseni onnellinen, kertoi Justin Bieber Teen Vogue -lehdelle.

Tällä erää edes tähden Mally-lemmikkiapina ei ole hänen seuranaan, koska eläin on takavarikoituna Saksan tullissa. Kanadalainen poppari haluaa ystäviltään aitoutta, ja hän kertoo harvojen kavereidensa näkevän hänet muunakin kuin supertähtenä. Bieberillä tuntuu olevan myös julkkisten keskuudessa tukijoita, sillä muun muassa räppäri Chris Brown tuki häntä julkisesti ja kertoi eräässä haastattelussa rukoilevansa nuorukaisen puolesta.