Julkkismaailman jättimäisimmät rinnat? Beth Smith loksauttaa miesten leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisillekin televisiokatsojille Mieheni on palkkionmestästäjä -realitysarjasta tunnetuksi tullut Duane ”Dog” Chapman oli televisioruuduissa kovaotteinen palkkionmetsästäjä. Viime vuonna hänen realitysarjansa lopetettiin kahdeksan tuotantokauden jälkeen.

Eilen Chapman kuvattiin julkkisjuhlissa yhdessä rehevän vaimonsa kanssa. Yleensä vaimo Beth Smith on peittänyt kurvinsa varsin tehokkaasti, mutta nyt hänet nähtiin rohkeassa asussa. Asuvalinta toi esiin muhkeat muodot, jotka hakevat vertaistaan julkkismaailmassa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Duane Chapmanin oli viime vuonna määrä matkustaa Lontooseen osallistuakseen Celebrity Big Brother -sarjaan muiden julkkisten kanssa, mutta hän joutui perumaan pestinsä, koska ei saanut Iso-Britannian viisumia. Syynä päätökseen oli vanha vankilatuomio, joka miehelle langetettiin jo vuonna 1977 Texasissa, kun hän oli läsnä ystävänsä tappaessa huumekauppiaan.