Chris Brownin ja Draken kiivas sanasota paisuu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen r&b-tähti Chris Brown on ollut runsaasti otsikoissa parisuhde-elämänsä ohella myös otettuaan yhteen lukuisten muiden hiphop ja r&b-muusikoiden kanssa. Chris Brownin ja räppäri Draken välinen riita huipentui viime vuonna yökerhotappeluun, eikä kumpikaan miehistä ole vielä haudannut sotakirvestään.

Taannoisessa remix-versiossa Young Jeezyn R.I.P. -kappaleesta Chris Brown viittaa vähemmän mairittelevalla tavalla Draken Started from the Bottom -hittiin, ja vihjaa laulajan olevan homo. Drake puolestaan piikittelee Chris Brownia 5 AM in Toronto -kappaleessaan. Siinä hän vihjaa harrastavansa seksiä Rihannan kanssa ja vitsailee Brownin heikohkon levymyynnin kustannuksella.

Rihanna seurusteli vuosina 2008 – 2009 artisti Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä.