Mariah Carey pulikoi altaassa – unohti riisua mekkonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen popdiiva Mariah Carey on ollut viime aikoina tuttu näky esiintymislavojen ja musiikkivideoiden lisäksi myös American Idol -sarjan tuomaristossa. Laulajatar on nykyään naimisissa räppäri-näyttelijä Nick Cannonin kanssa ja heillä on kaksi lasta.

43-vuotias vuotias poptähti julkaisee toisinaan sosiaalisessa mediassa faniensa iloksi uusia kuvasarjoja. Tuoreissa otoksissa Mariah Carey viettää hääpäiväänsä näyttävästi uima-altaassa ja sen ulkopuolella. Valitettavasti laulajatar tosin näyttää unohtaneen riisua mekkonsa ennen altaassa pulikoimista.

Mariah Carey esitteli pian kaksostensa, Monroen ja Moroccan, syntymän jälkeen painonpudotuksensa tulosta muun muuassa lukuisissa lehtikuvissa. Poptähti paisui huimasti raskautensa aikana, joten hän halusi laihduttaa nopeasti syntymän jälkeen saadakseen itsevarmuutensa takaisin. Laulajatar onnistuikin pudottamaan yli 13 kiloa.