Mies tuhlasi 113 000 euroa seksilinjoille: ”Pahempaa kuin huumeet”

Lifestyle Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Yllättävän monien neitokaisten on uutisoitu viime aikoina tienaavan esimerkiksi opiskelurahoja seksilinjojen työntekijöinä. Samanaikaisesti useat yksinäiset miehet kuluttavat aikaansa eroottisessa puhelinterapiassa.

Nyt seksilinjat aiheuttivat eräälle miehelle riippuvuuden, joka kostautui hänelle jättikokoisena laskuna. Brittiläinen Kevin Waldrum käytti kahden kuukauden aikana 91.000 puntaa, eli noin 113.000 euroa puhelinsoittoihin. Hän käytti 22-tuntisia sessioita terapiana erottuaan tyttöystävästä.

Mies soitteli Studio 66 -sivuston tytöille, kun huomasi mainoksen televisiossa. Hän jutteli tytöille ja katseli samalla heidän alusvaatevideoitaan sivustolta. Neidot heiluttivat hänelle takaisin nettikameralähetyksessä ja juttelivat miehen kanssa elämästä.

Mies sai 19.000 punnan, eli 24.000 euron, välilaskun, joka ei kuitenkaan estänyt jatkamasta puhelinsoittoja. Waldrum osti kännykkäänsä uuden SIM-kortin ja jatkoi soittelemista. Työtön mies ei tällä hetkellä pysty maksamaan hurjaa Vodafone-firman puhelinlaskuaan. Hän kertoo laihtuneensa stressin takia.

– Chattilinjat ovat pahempaa kuin huumeet. En ole friikki. Olin normaali kundi, joka tykkää jutella ja jäi koukkuun. Minua pidetään idioottina, kertoi Kevin Waldrum The Sun -lehdelle.