Ökyrikkaan teinin rehentelykuvat verkkoon – rahaa kuin roskaa

Lifestyle Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Maailmassa on monia hyvin toimeentulevia ihmisiä, mutta vain harvat pääsevät esimerkiksi Forbesin maailman rikkaimpien ihmisten listalle. Kun on rahaa millä mällätä, voi myös todellisuudentaju hämärtyä uhkaavasti.

Näin näyttää käyneen sanfranciscolaiselle teinipojalle, joka kerskailee perheensä rahoilla Instagram-kuvapalvelussa. @itslavishbitch-nimellä esiintyvä 17-vuotias nuorukainen on julkaissut ökyileviä otoksia, joissa hän tuo selkeästi esiin varakkuuttaan.

Otoksissa mies poseeraa setelitukkojen kanssa ja näyttelee esimerkiksi keskisormea köyhille seuraajilleen. Hän myös jakaa ajoittain rahaa seuraajilleen. Teinillä on lisäksi kasoittain iPhone-puhelimia ja hän käyttää Pellegrino-soodavettä, jota kaataa myös vessasta huvikseen alas. Applen tuotteiden lisäksi miehellä on myös suomalainen Nokian Vertu -kännykkä.

Poika halveksii seurapiirijulkkis Kim Kardashiania, jota hän haukkuu avoimesti viesteissään pummiksi ja köyhäksi. Eräässä otoksessa hän sitoo 4.000 dollaria ilmapalloryppääseen ja antaa sen lentää tiehensä.