Pääsiäismunajahti päättyi väkivaltaisesti – äidit nyrkkitappelussa

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Kulunut pääsiäinen sujui monella mukavissa merkeissä kotiväen ja ystävien kanssa. Suurimmalle osalle ihmisistä rairuohon kasvattaminen, mämmi, suklaamunat, puput ja tiput kuuluvat olennaisena osana keväiseen juhlaan.

Yhdysvalloissa tuttuna perinteenä on pääsiäismunien etsintä, joka ei tänä pääsiäisenä mennyt suunnitelmien mukaisesti. Seattlelaisessa eläintarhassa kyseinen rituaali muuttui nimittäin lasten kauhuksi väkivaltaiseksi taisteluksi. Syynä tähän olivat yli-innokkaat vanhemmat.

Woodland Parkin eläintarhaan kokoontunut joukko villiintyi pääsiäismunajahdista siinä määrin, että eräs äiti työnsi vieraan lapsen syrjään, kun hänen oma lapsensa yritti saada käsiinsä värikkään munan. Poliisin mukaan tämä johti kahden naisen tappeluun, jota yritettiin keskeyttää nelisen kertaa.

Käsirysyn ansiosta erään äidin nenästä alkoi valua verta. Poliisien saapuessa paikalle vain yksi äiti oli enää tapahtumapaikalla. Hän ei halunnut nostaa syytteitä hyökkääjää vastaan, jolloin tapaus jäi ratkaisemattomaksi, uutisoi Huffington Post -lehti.