Beyonce levytti yllättäen Amy Winehousen jättihitin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popmaailman suurimpiin tähtiin lukeutuva Beyonce julkaisee tässä kuussa uuden Mrs. Carter -albuminsa. Tähden viidennen sooloalbumin oletettu kappalelista vuoti taannoin internetiin, joskin kyseessä epäillään olevan myös levy-yhtiön mainostemppu.

Supertähdeltä kuullaan pian uutta materiaalia myös toisessa yhteydessä. Beyonce on nimittäin nauhoittanut Outkast-yhtyeen Andre 3000:n kanssa uuden version edesmenneen Amy Winehousen synkähköstä Back To Black -hittikappaleesta. Cover-versio kuullaan tulevassa The Great Gatsby -elokuvassa, jonka ohjaa muun muassa Moulin Rougesta ja vuoden 1996 Romeo ja Julia -elokuvista tunnettu Baz Luhrmann.

Alkuvuodesta verkossa levisi video, jossa nähdään kuinka Beyoncen esiintymisasu tuli Super Bowl -esityksessä paljastaneeksi kaistaleen tähden rintaa tämän vauhdikkaiden tanssiliikkeiden aikana. Vilautus näkyy televisiokuvasta vain tarkkaan katsottuna, joten sitä ei voi verrata takavuosien Janet Jackson -skandaaliin.