Helen Flanagan haluaa edetä urallaan – NÄILLÄ avuilla luulisi onnistuvan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen kohukaunotar Helen Flanagan jätti tähdittämänsä Coronation Street -saippuasarjan vuoden 2012 helmikuussa. Sittemmin häntä on nähty muun muassa seksikkäillä mainosvideoilla.

Nyt 22-vuotias Helen on paljastanut Star-lehdelle, että häntä kiinnostavat komediaroolit. Hän pitää mahdollisena myös uusia realityohjelmia oltuaan vastikään I’m a Celebrity…Get Me Out Of Here! -sarjassa. Neitokainen mainostaa paraikaa Miss Avant Première -vaatemerkin alusvaatteita, ja hän lisäsi Lockerz-sivuston profiiliinsa parhaita malliotoksia seksikkäissä pitsiasuissa.

– Komedia on jotain, johon haluaisin tutustua lisää, kertoi Helen Flanagan lehtihaastattelussa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Helen Flanagan aiheutti taannoin kohun sosiaalisessa mediassa lisäämällä Twitter-blogiinsa vanhoja valokuvia Marilyn-henkisistä kuvauksista, joissa hän piteli asetta ohimollaan. Otokset järkyttivät Connecticutin koulusurmasta toipuvia ihmisiä. Monet pitivätkin tähteä sangen typeränä kyseisten kuvien lisäämisen takia. Flanagan poisti ne pahoitteluiden kera blogistaan.