Katherine Heigl push up -bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Katherine Heigl on siirtynyt viime vuosina televisiosarjoista elokuvien pariin. 34-vuotias nainen on myös keskittynyt kahden adoptoidun tyttärensä hoivaamiseen.

Nyt tähtinäyttelijätär on bongattu Meksikon Los Cabosista lomailemasta. Kahden lapsen äiti oli jättänyt perheensä kotiin ja nautti silmin nähden virkistävästä lomasta ystäviensä kanssa. Katherinen rantakunto oli myös paparazzien kuvista päätellen ensiluokkainen. Heiglin kurvikkaat muodot tulivat esille push up -bikineissä.

Katherine Heigl ja Josh Kelley avioituivat vuonna 2007. Pari tapasi laulajana työskentelevän Kelleyn musiikkivideon kuvauksissa vuonna 2005. Katherine Heigl on elokuvaurallaan keskittynyt lähinnä komedioihin. Näyttelijätär on nähty pääosissa muiden muassa elokuvissa Paksuna, The Ugly Truth ja Killers.