Kohudokumentti paljastaa todisteet UFO-tapauksista? Onko tässä alien?

Ohhoh! · Tim Isokivi

Tunnistamattomia lentäviä esineitä ja avaruusolentoja koskevia uutisia on viime aikoina saatu lukea runsaasti. Ihmisten ja maan ulkopuolisten olentojen kohtaamisista on monenlaisia tarinoita, ja viimeisen vuosisadan ajan on tehty lukuisia havaintoja tunnistamattomista lentävistä esineistä.

Todisteet maan ulkopuolisten elämänmuotojen väitetyistä vierailuista maapalolla ovat varsin vähäisiä. Tulevan Sirius-dokumenttielokuvan tekijät väittävät kuitenkin tarjoavansa elokuvassaan uusia todisteita ufojen olemassaolosta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Dokumentin taustalla toimii entinen lääkäri ja tunnettu ufologi Steven Greer, joka on vuosikausien ajan väittänyt Yhdysvaltain hallituksen peittelevän avaruusolentoja koskevaa tietoa. Sirius-dokumentin kerrotaan esittelevän esimerkiksi uusia vaihtoehtoisia energialähteitä, joita avaruusolentojen kerrotaan käyttävän matkustaakseen aurinkokuntien välillä.

Lisäksi elokuva sisältää materiaalia, jossa tiedemiehet tutkivat Etelä-Amerikan Atacaman autiomaasta löydetyn pieneksi humanoidiksi väitetyn olennon ruumista. Internet-käyttäjien lahjoitusten avulla rahoitetun dokumenttielokuvan ohjauksesta vastaa Emmy-palkittu Amardeep Kaleka. Sirius saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 22. huhtikuuta.