Koiralle teetetty tatuointi järkyttää Facebookissa: ”Rakastan koiriani”

Ohhoh! · Stara.fi

Tatuoinnit ovat viime vuosina yleistyneet valtavalla vauhdilla, mutta lähinnä ihmisillä. Eläimet eivät nimittäin tatuoinneista juuri perusta. Nyt eräs amerikkalainen mies on kuitenkin päättänyt, että hänen koiransa tarvitsee tatuoinnin. Kaiken lisäksi hän toteutti ajatuksensa.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Irakin sotaveteraani Ernesto Rodriguez -niminen mies osoitti hellyyttään Duchess-nimiselle pitbullilleen teettämällä sen jalkaan suurikokoisen tatuoinnin. Teoksen valmistuttua mies julkasi koirastaan kuvan Facebookissa, jossa kuva on sittemmin suututtanut suuren joukon ihmisiä.

Mies itse kertoi WXII12-TV -televisiokanavalle, että hän rakastaa koiraansa ja että lemmikki nukutettiin tatuoinnin ajaksi. Hän kiistää väitteet eläinrääkkäyksestä ja julmuudesta ja kertoi, ettei koskaan voisi aiheuttaa lemmikilleen tuskaa. Viranomaiset tutkivat tapauksen, mutta eivät nostaneet syytettä.