Kristin Cavallarin bikinipeppu sai erityishuomiota

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Kristin Cavallari sai viime vuoden elokuussa perheenlisäystä, kun hän synnytti esikoispoikansa Camdenin. Amerikkalaistähti on kihloissa urheilutähti Jay Cutlerin kanssa. Pari uusi kihlansa vuoden 2011 lopussa lyhyen eron jälkeen.

Cavallari on parhaillaan viettämässä lomaa Meksikossa, jossa myös paparazzit ovat hänet huomanneet. Eilen erityisesti Kristinin bikinipeppu sai osakseen kuvaajien huomiota, eikä tilanteessa ollut ainakaan mitään vikaa.

26-vuotias Kristin Cavallari tuli tunnetuksi Laguna Beach : The Real Orange County -realitysarjasta, jossa seurattiin myös hänen rakkauselämäänsä. Sittemmin Kristin on nähty monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hänet pestattiin pian myös farkkumerkin mainoskasvoksi. Pian Kristin poseerasikin jo monien lehtien kansikuvissa. Maxim-lehden lukijat äänestivät hänet kolme vuotta sitten maailman 23. seksikkäimmäksi naiseksi.