Mary J. Blige käänsi katseet rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen r&b-laulaja Mary J. Blige tunnetaan hiteistään The One, Be Without You ja No More Drama. Laulaja tunnetaan myös hyväntekeväisyystyöstä, joka joutui kuitenkin viime vuonna harvinaisella tavalla vastatuuleen rahaongelmien takia.

Nyt on kuvattu nauttimassa aurinkoisesta lomasäästä rannalla Puerto Ricossa. Laulajatar oli Karibialla Amber Ridingerin hääjuhlan takia, kuten myös kymmenet muut julkkistähdet. Häähumun keskellä laulaja ehti kuitenkin myös rannalle.

42-vuotias Grammy-palkittu Blige julkaisi What’s the 411 -nimisen debyyttialbuminsa vuonna 1992. Tähti on julkaissut uransa aikana yksitoista studioalbumia. Hän meni naimisiin managerinsa Martin Kendu Isaacsin kanssa vuonna 2003. Tähti nähdään näyttävässä roolissa tulevassa Rock of Ages -musiikkielokuvassa. Blige näyttelee elokuvassa muun muassa Tom Cruisen ja Catherine Zeta-Jonesin rinnalla.