Mies sytytti itsensä tuleen rakkauden tähden

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Rakkauden eteen tehdään joskus hurjiakin tempauksia. Indonesialainen mies on nyt ottanut rajut keinot käyttöön, kun hän ei saanut vastakaikua rakkaudelleen. Hän sytytti nimittäin itsensä palamaan ja yritti kaapata myös mielitiettynsä lieskoihin mukaan.

Jakartassa asuva 30-vuotias Mochamad Zikra valeli itsensä petrolilla, sytytti vartalonsa tuleen ja yritti vetää rakastamansa naisen, 26-vuotiaan Santi Diosaka Gumelarin, liekkeihin mukaan. Traaginen tapaus sattui Mochamadin ja Santin yhteisellä työpaikalla. Santin onneksi hänen naispuolinen työtoverinsa sattui paikalle ja veti hänet turvaan.

Molemmat naiset saivat episodissa palovammoja, ja joutuivat hakeutumaan paikalliseen sairalaan hoidettavaksi. Mochamad ei selvinnyt liekeistä, APF raportoi. Mochamadin epätoivoisen teon takana oli hänen monivuotinen rakkautensa työkaveriaan kohtaan. Naimisissa oleva Santi ei kuitenkaan vastannut miehen rakkaudenosoituksiin.