Varkaat jättivät poliiseille varsinaisen reittioppaan luokseen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Britanniassa kärsittiin äskettäin tilastojen mukaan kaikkien aikojen kylmimmästä maaliskuusta. Lumentulosta on ollut myös hyötyä, kun poliisi sai lumeen painautuneiden jälkien avulla kiinni kokonaisen murtokoplan.

Murtosarja tapahtui Keski-Englannissa, Warwickshiren kaupungissa. Murtomiehet olivat toteuttaneet tekonsa yhdessä ja samassa korttelissa, jossa he olivat menneet asunnosta asuntoon. Femail Firstin uutisen mukaan poliisit pidättivät jälkien avulla ensin neljä koplan rosvoa ja myöhemmin vielä kaksi.

Tyhmistä varkaista on uutisoitu ennenkin, kuten valvontakameralle kasvonsa paljastaneista voroista tai yhteystietojaan ja henkilökohtaista omaisuuttaan tekopaikalle unohtaneista rosvoista. Verkossa on julkaistu valtava määrä esimerkkejä tapauksista, joissa rikolliset ovat suorastaan kutsuneet poliisit kotiovelleen.