Ashley Tisdale puolialastomana miestenlehdessä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

High School Musical -elokuvista tunnetuksi tullut näyttelijätär Ashley Tisdale päätyi vastikään paparazzien huomion kohteeksi ollessaan Meksikon lomalla uusimman poikaystävänsä Christopher Frenchin kanssa.

Nyt vaaleahiuksinen Hollywood-hottis on ikuistettu Maxim-lehden kansikuvaan. Ashley nähdään otoksessa seksikkäässä mustassa nahkatakissa ja röyhelöisissä alushousuissa. Rintaliivinsä neito näyttää kuitenkin unohtaneen tai jättäneen tarkoituksella väliin, sillä paidan alta pilkottaa paljas iho.

ashleytisdale10042013

27-vuotias Ashley Tisdale nähdään tänä vuonna Scary Movie 5 -elokuvassa, jonka Suomen ensi-ilta on 19. huhtikuuta. Näyttelijätär on yksi elokuvan päätähdistä. Kyseisen elokuvan tiedetään parodioivan muun muuassa menestyselokuva Black Swania.