Carissa Rosarion muhkeat avut varastivat huomion

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinokaunotar Carissa Rosario yrittää rakentaa uraa mallimaailmassa. Hän ihastutti Twitter-fanejaan vastikään julkaisemalla kuvan postimerkkikokoisista bikineistään, joissa neito suuntasi yöuinnille.

Rintavakoa esittelevissä paidoissa viihtyvä tumma julkkistyrkky poseeraa tällä kertaa verkkokuvassa paidassa, joka ei hänen luontaisia avujaan liikoja peittele. Carissan muhkeat muodot tulevat esiin harmaan topin antavasta kaula-aukosta.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

28-vuotias Carissa Rosario aloitti ensimmäiset mallintyönsä jo 10-vuotiaana ja on sittemmin tullut tunnetuksi Maxim, GQ, FHM ja Vogue -lehtien mallina. Carissa voitti viisi kauneuskilpailua ja sijoittui toiseksi Miss Latina USA -kilpailussa. Hän on ollut lukuisten kansainvälisten lehtien kansissa ja esiintynyt sen lisäksi mainoksissa. Carissa on myös intohimoinen aivosyövän vastustaja, ja hän toimiikin kyseistä tautia sairastavan nuoren Aly Negron -tytön tukihenkilönä.