Justin Bieberin muodonmuutos yllätti – tältä poppari näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähti Justin Bieber on tämän hetken kuumin supertähti ja Twitter-sivuston suosituimpia käyttäjiä. Henkilökohtaisen elämänsä ongelmissa kieriskelevä laulaja herättää huomiota lähes jokaisella liikkeellään.

Omasta persoonallisesta Justin Bieber -hiustyylistään tunnettu 19-vuotias nuorukainen leikkasi taannoin ylipitkät hiuksensa ja järkytti faneja. Nyt mies on taas muuttanut hiustyyliään. Hänen uusin kampauksensa muistuttaa hieman Rihannan ja Miley Cyrusin kampauksia.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Perinteinen Justin Bieber -hiustyyli käsitti ylikasvaneen The Beatles -tyylisen hiusmallin, joka valui tarkoituksellisesti silmille. Popparin nousukiidon jälkeen suuri osa hänen teiniyleisöstään omaksui vastaavan kampauksen, ja siitä tuli suosittu trendi nuorten keskuudessa. Kyseistä hiusmallia on nähty jopa tytöillä.