Jwoww esitteli uutta uimapukumallistoaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Jersey Shore -ohjelmasta kuuluisuudeksi noussut Jennifer ”Jenni” Farley tunnetaan myös Jwoww-nimellä. Myös muun muassa oman hajuveden ja bikinimalliston avulla bisnesuraa luonut realitytähti nähdään nykyään Snooki & Jwoww -sarjassa.

Jennifer ”Jwoww” Farley on luonut uraa myös muodin parissa suunnittelemalla oman uimapukumallistoaan yhdessä Perfect Tan Bikini -yrityksen kanssa. 27-vuotias tähti on nyt myös esitellyt omaa mallistoaan mainoskuvissa. Jwoww paljasti viikonlopun aikana Instagram-kuvablogissaan useita tuoreita, Floridassa otettuja uimapukuotoksia.

Jwoww sai viime vuoden syyskuussa Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Hän joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin. Jwoww koki ystävineen äskettäin järkytyksen, kun huippusuosion saavuttanut Jersey Shore -sarja päätettiin lopettaa.