Koditon mies voitti lotossa – asuu silti mieluummin teltassa

Lifestyle Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Uutisotsikoihin on päässyt viime aikoina kodittomia ihmisiä, jotka ovat esimerkiksi asuneet toisten ihmisten kodeissa luvattomasti. Kerroimme vastikään eräästä miehestä, joka asui sairaalassa ja huijasi sen henkilökuntaa luulemaan itseään lääkäriksi.

Nyt eräs koditon mies on voittanut lotossa 50.000 dollarin, eli 40.500 euron summan. Dennis Mahurin aikoo kuitenkin rikastumisestaan huolimatta jatkaa elämäänsä teltassaan. Hän kertoo nauttivansa vapaasta elämästään ja aikovansa antaa jokaiselle kodittomalle ystävälleen osuuden voitostaan.

– Raapurin arvan täällä teltassani. Olen nähnyt kaikki kodittomat ihmiset täällä, ja päätin erään asian. Annan kaikille 100 dollaria, kertoi Mahurin Female First -sivustolle.