Frankie Essex sammui kännissä – minimekko paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian suosituimpiin realitysarjoihin lukeutuu The Only Way Is Essex, eli TOWIE. Ohjelman kaunottarista Frankie Essex onnistui pitkään pysyttelemään poissa kohuotsikoista, mutta kuluvan vuoden aikana tilanne on selvästi muuttunut.

Realitykaunotar kuvattiin eilen illalla Luxury Clubilla Lontoossa, jossa hän juhli ilmeisen kosteissa merkeissä. Frankie oli nimittäin vahvassa humalassa ja tarvitsi taluttajaa päästäkseen taksiin. Lisäksi hän sammui taksiin ja neitokaisen punainen minimekko ”nousi korviin” ja paljasti sisältönsä, eli mustat alushousut.

25-vuotias Frankie Essex on kertonut olevansa jojo-laihduttaja, koska hän kokeilee paljon dieettejä. Neitokaisen mukaan hän on aina tuntenut olonsa lihavaksi laihojen kollegojensa rinnalla. Realitytähti on kuitenkin nyt aloittanut uuden elämän terveellisen ruokavalion ja elämäntyylin parissa. Frankien mukaan hän tuntee olonsa paremmaksi kuin koskaan.