Karmaiseva taksipila meni liian pitkälle? Tätä et haluaisi kokea itse

Nettivideot Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lukemattomat televisiokanavat kuvaavat erilaisia piilokamera-pilailuja, joita esitetään myöhemmin televisiossa tai verkossa. Joskus tällaiset tempaukset menevät kuitenkin aivan liian pitkälle ja hyvän maun rajat ylittyvät kirkkaasti.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt näin tapahtunut Black Box TV:n tekemässä piilokamerassa, jossa kaksi tyttöä hyppää pahaa-aavistamattomana tavalliselta näyttävän taksin kyytiin. Hetken kuluttua he kuitenkin saavat huomata, että kuljettajalla ei ehkä olekaan kaikki kunnossa. Loppu onkin kuin suoraan kauhuelokuvasta.

Usein tällaisia videoita katsoessa miettii, että onko kyseessä näytelty vai aito piilokamera. Joka tapauksessa takapenkin tytöt ovat ilmeisen hysteerisiä ihmissuden nähdessään, oli sitten kyseesä aitoa videomateriaalia tai ei.