Luisana Lopilaton upeat alusvaatekuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen laulajatähti Michael Buble on luonut menestyneen musiikkiuran, ja saanut siitä tunnustusta muun muassa kolmella Grammy-palkinnolla. Mies on naimisissa argentiinalaisen mallikaunottaren Luisana Lopilaton kanssa, josta on myös tullut julkkistähti.

Nyt Luisana Lopilato poseeraa Ultimo-yrityksen kevään ja kesän malliston mainoskuvissa, eli tietenkin bikineissä ja alusvaatteissa. Kuvat ikuistettiin viime kuussa New Yorkissa, kun Lopilato oli jo neljännellä kuulla raskaana. Kaunotar kiitteli kovasti Ultimon perustajaa tilaisuudesta saada poseerata kuvissa raskaudestaan huolimatta.

Michael Buble meni taannoin naimisiin Luisana Lopilaton kanssa. Pariskunta nähdään yhdessä muun muassa laulajakomistuksen Haven’t Met You Yet -musiikkivideolla. Michael Buble nousi taannoin otsikoihin hurjan painonpudotuksensa takia. Pyöreäkasvoinen mies nimittäin laihtui vuoden aikana useita kiloja.