NASA:n astronautti: ”Nyt paljastetaan totuus alienien olemassaolosta!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joukko vaikutusvaltaisia henkilöitä on kyllästynyt Yhdysvaltojen hallituksen peittelyyn ja he ovat päättäneet omien sanojensa mukaan paljastaa ulkoavaruuden elämän olevan totta. Washington D.C.:ssä järjestetään pian tilaisuus, jossa luennoi useita tiedemiehiä, armeijaväkeä ja UFO-silminnäkijöitä.

Huffington Post kuvailee tilaisuutta ”kongressityyliseksi grillaamiseksi”, jossa todistetaan 30 tunnin ajan, että me emme ole yksin maailmankaikkeudessa. Tapahtuman tarkoituksena on näyttää kansalaisille todisteita avaruusolentojen olemassaolosta. Tapahtuman tiedottaja ja Apollo 14 -aluksen astronautti Edgar Mitchell sanoo, että nyt on tullut aika paljastaa totuus.

Keskustelupaneeliin osallistuu liittovaltion entisiä päättäjiä: Darlene Hooley, Carolyn Kilpatrick, Lynn Woolsley, Merrill Cook ja entinen senaattori Mike Gravel. Kyseessä ei ole virallinen valtiontapahtuma, vaikkakin se saavuttanee laajalti huomiota päättäjien ja kansalaisten keskuudessa.

Huhti- ja toukokuun vaihteessa järjestettävä tapahtuma nauhotetaan ja sen pohjalta on tarkoitus laatia myöhemmin dokumentti. Projektin järjestäjänä toimii ulkoavaruuden asioiden lobbarina tunnettu Stephen Bassett Paradigm Research Groupista. Tunnistamattomia lentäviä esineitä ja avaruusolentoja koskevia uutisia on viime aikoina saatu lukea runsaasti. Todisteet maan ulkopuolisten elämänmuotojen väitetyistä vierailuista maapalolla ovat kuitenkin varsin vähäisiä.