Näyttelijä haaveilee Kardashian-ryhmäseksistä: ”Loputon orgasmien virta”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikkona ja näyttelijänä uraa luonut Russell Brand muistetaan mediassa edelleen hyvin myös Katy Perryn ex-aviomiehenä. Koomikko on myös avautunut runsaasti mennesiyydestään päihde- ja seksiriippuvaisena.

Nyt Russell Brand on kertonut haluavansa harrastaa Kardashianien sisarusten kanssa ryhmäseksiä. Tämä ei sinänsä ehkä ole yllättävää tietoa, mutta koomikko paljasti asian suoraan siskoksille Chelsea Lately -keskusteluohjelmassa.

– Olen avoin ajatukselle KKK-kimppakivasta, Russell Brand ilmoitti.

– Noh, olen kuullut raskaana olevan p**lun olevan parasta p**lua, Khloe Kardashian vastasi sisareensa Kimiin viitaten.

Russell Brand kertoi myös pitävänsä ajatusta rintaruokinnasta mielenkiintoisena. Hän jatkoi hehkuttamalla mielikuvaa loputtomasta, vaahtoavasta maidon ja orgasmien virrasta.

Poplaulaja Katy Perryn ex-aviomiehenäkin tunnettu koomikko ja näyttelijä Russell Brand on lukuisten naisseikkailujensa ohella tullut tunnetuksi viime aikoina erikoisena hyväntekijänä. Hänet on nimittäin nähty tarjoamassa ruokaa kodittomilla kahviloissa ja kotonaan Los Angelesissa.