Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani myyneet platinaa: ”Afrikan tähti kimaltaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin syksyllä julkaistu kolmas pitkäsoitto Afrikan tähti on myynyt platinaa, eli yli 20.000 kappaletta. Maaliskuun alussa pitkäsoitto palkittiin Vuoden iskelmäalbumin Emma-pystillä.

– Ou jes, Afrikan tähti kimaltaa nyt platinanhohtoisena! Suomalainen musa tuntuu olevan kovassa kurssissa. Levyt myyvät ja kansaa on keikoilla. Kiitos kaikille Karavaanin mukana kulkeville. Pitäkää huiveistanne ja hatuistanne kiinni, Tuure Kilpeläinen iloitsee.

Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin kaksi edellistä levyä Valon pisaroita ja Erämaa ovat myyneet kultaa ja platinaa. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Valon pisaroita, Ystävänpäivä sekä uuden levyn singlet ¡Eloon! ja Tahtoisin, tahtoisin. Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani on parhaillaan konserttisalikiertueella, joka ulottuu vielä seuraaville paikkakunnille.

12.4. Salo, Teatteri Provinssi

13.4. Tampere, Tampere-talo

14.4. Rauma, Rauma-Sali

18.4. Jyväskylä, Paviljonki

19.4. Savonlinna, Savonlinnasali

20.4. Kuhmo, Kuhmotalo

21.4. Pieksämäki, Poleeni

25.4. Hämeenlinna, Verkatehdas

26. ja 27.4. Helsinki, Savoy-teatteri